Doorgaan naar hoofdcontent

Het is toch echt nog tijd voor je wintersjaal....

Wat lekker, het wordt alweer wat langer licht... En dan moet het ook meteen maar lente worden vind ik ;-)
Maar dat is natuurlijk niet zo !! Het is koud, steenkoud zelfs. En dan ook nog eens natte sneeuw...
Gewoon dus nog even wachten met die lente-gedachtes en lekker genieten van je warme wintersjaal.

Ben jij meer van een gebreide sjaal of verstop jij jezelf liever in een sjaal van stof?
Meestal kiezen we een sjaal bijpassend bij je winterjas.. Maar kijk eens verder naar de rest van je garderobe... Dan zie je dat je je warme sjaal ook op andere momenten heerlijk kunt dragen. Lekker binnen als omslagdoek, op je werk, in de auto of 's-avonds op de bank als je netflix kijkt ;-)


Een mooi voorbeeld is deze oker kleur sjaal. Of omslagdoek, want deze sjaal is groot genoeg om op verschillende manieren te dragen! Oker is een mooie kleur die je ook komend voorjaar nog veel zal zien... Heerlijk op je colbertjasje, leren jasje of zonder jas als het weer weer mooi is <3Hou je meer van stoffen sjaals? Dan is deze grote driehoeksjaal precies wat je zoekt! Lekker warm door de dubbele lagen stof en uiteraard prima door te dragen in de lente en op een frisse zomeravond op het terras.....

Voor beide type sjaals geldt: Draag waar jij je mooi in voelt, want alleen dan wordt je sjaal veel gedragen en heb je er nog meer plezier van !!!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Knoop je sjaal eens op een andere manier

Model sjaal: Lindy in zwart wit
Jij houdt vast van sjaals.... Ik weet het eigenlijk wel zeker, want je bent op dit moment m'n 1e blog aan het lezen.  Hartelijk welkom trouwens EN een heel gelukkig nieuwjaar!!! 

Een nieuw jaar, nieuwe plannen, maar zonder goede voornemens... Want ik ga gewoon lekker door waar ik in 2017 gebleven ben !!  En dat is mooie en unieke sjaals maken, zodat jij je nog mooier voelt ....

Over december gesproken. Heb jij toevallig een mooie sjaal gekregen met pakjesavond of onder de kerstboom? Als sjaal liefhebber zou dat zomaar het geval kunnen zijn.

Nou spreek ik nogal eens wat sjaal liefhebbers en krijg regelmatig de vraag:
"Hoe knoop ik mijn sjaal nou eens op een andere manier?"
Er zijn best veel verschillende manieren. Ik kan het je op papier uitleggen, maar een filmpje zegt NOG meer. 

filmpje van Mocador

Ik wens je veel kijkplezier (EN oefenplezier !!!)

-x- Nicole

www.mocador.nl

Hangt jouw sjaal er nog frisjes bij ?

Wat is het toch fijn om lekker warm weg te kruipen in je mooie wintersjaal of omslagdoek.
Maar net als al je andere kledingstukken (ja de sjaals van Mocador voelen ECHT als een kledingstuk)  is het belangrijk dat je je sjaal goed onderhoudt. Simpelweg omdat je dan jarenlang plezier hebt van je mooie sjaal !

Het begint met het opbergen van je sjaal als je het net gedragen hebt. Hang je sjaal uit op een hanger. Zo kan het overtollig vocht eruit. Zeker na een regenbui kan je sjaal wel wat extra lucht gebruiken.
Is je sjaal droog? Vouw het netjes op en leg het plat op je kapstok of in je kast. Ook ik maakte me ooit schuldig aan de sjaal-prop-je-toch-in-je-mouw aktie ... Helaas kan je mooie sjaal hierdoor beschadigen, zeker als je sjaal een extra mooi afwerkrandje heeft.

Je sjaal mag ook best regelmatig uitgewassen worden. Ikzelf ben niet zo van de handwasjes en dat hoeft ook helemaal niet! Je kunt je sjaal makkelijk in de wasmachine wassen, maar let wel op de volgende aandachtspunten:
- …